Victor Ponta si justitia

Cu siguranta ca daca nu ar face gafe din ce in ce mai mari, nu am mai discuta deloc despre Victor Ponta, pentru simplul motiv ca nu ai ce sa spui despre coabitarea dintre comunisti si liberali, ar trebui sa explic mereu de ce apa nu se amesteca cu uleiul [ decat daca sunt masluite ]. Si totul are legatura nu stiu cum se face, cu Adrian Nastase. Premierul ne explica ca a fost condamnat politic, din ordinul lui Basescu. Tot ce misca-n Romania si nu-i place lui Victor Ponta e din vina lui Basescu.

El, procurorul fara vina, nu are nimic de facut, de reparat decat sa-l tot frece la ridiche pe Traian Basescu. Daca nu l-am sti plagiator si mincinos [ asta cu minciuna e crasa – ieri ne radea in nas cand a fost intrebat dac ava mai candida avand in vedere ca cea mai scumpa autostrada de pe glob – cea care va lega Comarnicul de Brasov – deja si-a mutat finalizarea in 2017 – iar el ne promitea ca va fi 2016 – evident Basescu e de vina], am zice ca merita sa depui efortul si sa analizezi ce zice ‘mnealui.

Sa nu se inteleaga ca Train Basescu e usa de “orice”, are si el atatea de explicat, ca nu-ti ajunge un an sa le enumeri. Dar acum vorbim de Victor Ponta, cel care ne explica ca justitia e corupta. Ok, si cine e ministru al justitiei? Ce ai voie sa zici si ce nu – avand in vedere ca cica in constitutie nu se amesteca puterile din stat, adica executivul cu justitia  – in cazul de fata. Cred ca vizita lui Victor Ponta la Ghita Ciobaul este de fapt un semn – sunt cioban in politica, deci dati un like pe FaceBook. partea proasta ca am ajuns fix ca in Caragiale: si eu cu cine votez?

Sfat pentru Victor Ponta: da maica o lege ca toti comunistii din PSD sa nu poata fi anchetati, judecati si condamnati – ma bag si eu in partid atunci!

Victor Ponta si Justitia

Victor Ponta si Justitia

Informatii recente: