SUA adopta leul ca moneda nationala

O veste excelenta, SUA adopta leul ca moneda nationala, simbolul va fi USL-ei, iata cum va arta bancnota de 2 USL-ei, cu cel mai important om de 2 lei pe ea. Faptul ca americanii au recunoscut importanta si valoarea leilor este semnul ca suntem pe drumul cel bun. Este drept ca sunt ceva certuri in senatul SUA legat de modul in care se va scrie corect noua moneda: USL-ei sau US-Lei, avand in vedere ca unii sustinatori nationalisti din SUA ar vrea US – evident de ce, insa guvernul Romaniei face lobby pentru USL-ei, iarasi evidente motivele.

2 US-Lei

2 US-Lei

Probabil ca cea mai folosita va fi cupiura de 5 USL-ei, maia les ca acum am primit vestea ca deja liberalii fac presiuni ca moneda sa fie adoptata in paralel si in Romania [ sau perpendicular, nu suntem inca siguri ].

5 US-Lei

5 US-Lei

Pe fiecare cupiura se cor posta cei mai ilustri pamanteni din acest moment, usor de recunoscut si dupa valoarea hartiilor de valaore. Ati recunoscut deja hartia de 2 USL-ei ce nu poate fi copiata si cea de 5 USL-ei ce poate fi copiata. Dar cele mai asteptate vor fi cele de 50 si 100 de USL-ei, pe care vor fi prezente doua figuri de super eroi planetari.

50 US-Lei

50 US-Lei

Cea mai valoroasa bancnota este cea care a si dat renumele noilor bani Americani si roamnesti, se pare ca vom fi nevoiti sa devenim urmatoarea stea [cazatoare] de pe drapelul american! Proiectul de design apartine evident celor de la Catavencu. Votati noua moneda si vom scapa de saracie!

100 US-Lei

100 US-Lei

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente