Mircea Oprean – ginerele lui Ceausescu

Ieri ma uitam la TVR International si ca si cum nu era suficient ca afara ninge, a trebuit sa vad din nou cum cineva vrea sa ma prosteasca in fata, ginerele lui Ceausescu – Mircea Oprean, sotul lui Zoe Ceausescu. Noi romanii suntem un popor iertator, mai ales dupa ce s-a scurs atata timp de la Revolutia din 1989, cred ca multi au uitat de Zoe si Nicu Ceausescu. Dar iata ca vine tovarasul Mircea Oprean, ginerele lui Ceausescu si vrea sa ma convinga ca suntem nebuni, ca nu au fost cartele la paine, ca era asa de bine pe vremea lui Ceausescu, numai noi nu tinem minte.

Mai mult, ne explica ca pana la urma cei impuscati la Timisoara erau golani, iar familia Ceausescu e una care merita slavita. Ei bine, iata ca tocmai prin asta ne demonstreaza ca poate desi am vrea sa credem ca familia Ceausescu nu era in intregime rea, cruda si nemiloasa, ajungem sa credem ca de fapt cu totii se bucurau de chinurile prin care treceam n0i, oamenii obisnuiti.

Dovada suprema pentru tovarasul Mircea Oprean a fost faptul ca Ceausescu, desi o putea lichida pe Doina Cornea, a dat ordin personal sa nu fie ucisa. Deja ne simtim mult mai bine, domnule Mircea Oprean, Ceausescu nu a fost un dictator, a fost un om bun, legile erau proaste. A, legile erau sub directa sa obladuire. asta e alta discutie. Poate ca le facea cu familia la un pahar de bere. Daca ai vrut sa fie rejudecat Ceausescu, ar putea iesi mai rau ca in decembrie 1989, tocmai pentru ca te-ai chinuit sa ne convingi ca suntem nebuni si golani. Iar daca ar fi si acum ca atunci, probabil ca datorita dosarului de cadre, aui fi si tu la un “Canal Dunare – Marea Neagra”, avand radacini nesanatoase, nu mai zic de idei.

Mmircea Oprean - ginerele lui Ceausescu

Mmircea Oprean – ginerele lui Ceausescu

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente