Mihai Contiu pe FaceBook

Daca stai sa cauti informatii despre Mihai Contiu nu prea ai ce sa gasesti, poate doar o pagina de FaceBook, care ar putea fia lui, sau ar putea fi a unui fan. Indiferent a cui e pagina, interesant de urmarit ce prieteni are – 1419 la numar. Majoritatea fanilor – prietenilor sunt fete ce prezinta propria lenjerie, de marimea creierului domnului Mihai Contiu.

Mihai Contiu pe FaceBook

Mihaela Troian

Mihaela Troian

Alana Petrioli – o superba domnisoara ce se pupa cu alte domnisoare, probabil ca va imaginati ce placere are domnul Mihai Contiu privind la pozele ei de pe plajele lumii.

Mihaela Troian – deasemena o fetita ce se saruta cu alte fetite, pretinsa model.

Natalia Zadorozhnay din Ucraina, alta domnisoara cu multe poze pentru privirea hulpava a lui Mihai Contiu.

dar cea mai interesanta prietena este Alanah Rae. o super actrita, ceva ce cu siguranta ii deschide mintea domnului Mihai Contiu pentru a scrie la Moldova suverana. Nici nu e de mirare de ce nu se tunde mosulica, se crede poate una din vedetele feminine din panoplia de prieteni de pe FaceBook.

Ca sa nu o mai lungim, va lasam sa descoperiti singuri viata si ocupatiile lui Mihai Contiu [ sau ale sosiei sale de pe faceBook], iar daca va intrebati de ce un roman se muta la Chisinau ca sa zbiere de acolo ca nu vrea unirea Romaniei cu Basarabia, iata o intrebare la care pot raspunde doar prietenele lui Mihai Contiu de pe FaceBook. Pacat de parul lui alb si lung.

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente