Lenovo S860 dual sim, un telefon excelent cu o baterie de 4000 mah

Cu siguranta iti doresti un telefon puternic, ba chiar foarte puternic, care sa poata face tot ce pot face telefoanele mult mai titrate, precum Samsung Galaxy S5 sau Htc M8, insa nu vrei sa dai atatia bani pe el. Spre norocul tau exista variante cel putin la fel de bune, insa la preturi mult mai mici. Acest Lenovo S860 este unul dintre telefoanele high end care uimesc prin fiecare milimetru construit, incepand de la aspect, care este impresionant si terminand cu bateria, care este una dintre cele mai mari baterii de pe piata, daca nu cea mai mare: 4000 mAh.

Aspect

Lenovo S860 dual sim

Lenovo S860 dual sim

Lenovo S860 este un telefon urias, cu o carcasa de metal, care reuseste sa impresioneze ori de cate ori isi face aparitia. Ecranul de 5.3 inch ofera o experienta unica in utilizare iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Rezista la orice fel de zgarieturi si este atat de puternic incat poate fi purtat peste tot, fara niciun fel de grija. Pe stanga si pe dreapta, beneficiaza de noua tastatura cu Mercur, care in ciuda marimii telefonului, asigura o utilizare perfecta, chiar si cu o singura mana. Rezistenta este completata de un ecran Gorilla Glass de generatia a 2-a, care asigura rezistenta la zgarieturi, chiar si atunci cand este vorba de ecran.
La aspect contribuie cu succes si faptul ca poate fi urmarit din unghiuri de pana la 180 de grade, indiferent de inclinarea ecranului sau de locul unde se afla telefonul ( Poate sa stea fara probleme chiar si in soare si se vede perfect).

Hardware

Cei de la Lenovo au gandit acest telefon pentru performanta si l-au dotat cu tot ce este mai puternic pe piata, incepand cu ecranul de 5.3 inch si terminand cu procesorul Quad Core de 1.3 Ghz. Capacitatea sa de a oferi doua simuri active in acelasi timp, il face perfect pentru oamenii de afaceri iar memoria Ram activa, de 1 Gb, il face perfect pentru toti cei care isi doresc performanta, fie ca e vorba de navigare pe internet, fie ca este vorba de jocuri sau programe mai complexe.

Camera

Camera foto nu este neglijata, motiv pentru care aceasta are 8 mpx, dispune de blitz si de lentile F2.0 full. Acestea asigura poze si filmulete de cea mai buna calitate, comparabile cu cele realizate de o camera SLR. Evident, dispune si de o camera secundara de 1.6 Mpx, care asigura comunicare video de cea mai buna calitate.

Baterie

Aici, Lenovo S860 impresioneaza cu adevarat. Bateria montata pe acest telefon este cea mai mare baterie montata vreodata pe un telefon mobil si rezista pana la 40 de zile in asteptare si 43 de ore in convorbire continua. Fiind uriasa, bateria permite si incarcarea altor dispozitive, ceea ce arata cat de mult s-a dezvoltat tehnologia. In plus, telefonul este optimizat pentru consum redus, in asa fel incat bateria sa reziste extrem de mult.

Alte detalii

Lenovo S860 este un telefon dual sim si permite 2 numere de telefon, in acelasi dispozitiv. Dispune de un procesor grafic puternic, de un sunet stereo HDR cu 2 difuzoare puternice, de conectare complexa, prin toate mijloacele moderne, incepand de la bluetooth si terminand cu Wi-fi de mare viteza si de numeroase facilitati in utilizare.
Sistemul de operare instalat pe acest telefon este Android OS v4.2.2, care permite foarte multe, ofera mobilitate si calitate.

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente