Intrebare pentru avocat

Domnul Ionescu intreaba avocatul: mi-a fost stabilit dreptul de pensie in functie de salariile tarifare de încadrare cuprinse în carnetul de munc conforma articolului #259. In 2006 am trimis la Casa de pensii o cerere anexand adeverinta cu toate veniturile suplimentare, premii, acorduri, ore suplimentare pe o perioada de 30 ani de activitate la un institut de proiectari cerand recalcularea pensiei pentru a fi incluse si acestea. Am primit un raspuns pe data 25/09/2006  “Conform legii OUG 4/2005, veniturile realizate in acord, primele si orele suplimentare nu se i-au in calcul”. La aceasta data exista o lege care a abrogat OUG 4/2006 prin care am dreptul sa cer din nou recalcularea sau trebuie sa dau in judecata Casa de pensii ??  Multumesc.

Am decis sa venim in ajutorul cititorilor nostri cu rubrica Avocat, ramane ca dumneavoastra sa postati intrebarea si apoi sa distribuiti pagina respectiva pe profilul vostru de FaceBook, iar avocatul va raspunde direct acolo! Nu uitati ca avem si propria pagina pe FaceBook, deci ne puteti contacta si acolo.

Va rugam sa postati si categoria de care tine intrebarea, drept penal, drept comercial, codul familiei, pentru ca adminstratorii sa poata trimite intrebarea avocatului de care aveti nevoie.

avocat-online

Intreaba un avocat, consultanta online gratuita in sprijinul celor ce ne citesc paginile! Orice intrebare isi are raspunsul pe InfoMedia, singurul site care se gandeste mai intai la cititori si apoi la profit!

Informatii recente: