Inca un To(lo)mac are partid

Am obosit, asta este pe scurt istoria unui partid mai nou si cea a viitorului partid PTR [nu va zic de la ce vine prescurtarea – astept sa vad ce vor zice membrii partidului]. Acum ceva vreme am luat legatura cu un deputat, iar cand zic am luat legatura inseamna ca am vorbit fata in fata cu el. I-am expus o problema [despre care o sa discutam pe larg in curand], a luat o “moaca”  de om ingrijorat – mai ales ca era sa zicem asa, ceva legat de promisiunile lui si mai ales din circumscriptia lui.

Ca dovada ca e om de treaba, ne-a invitat cu persoanele in cauza, doi batrani pensionari – din care unul cu o stare precara a sanatatii – la deschiderea unuia din birourile sale parlamentare. Ce om bun, am zis eu, uite ca desi nu pricep cum, s-a ingrasat imediat dupa ce a ocupat postul cu scaun caldut, e totusi un om de cuvant. Ne-am prezentat la sediu, am ascultat povestile si minciunile despre cum si cat o sa faca el pentru cei ce l-au votat, am asteptat sa ne cheme la discutii. Am uitat sa spun ca am vorbit cu el si in dimineata respectiva, urmand sa ne revedem dupa aproximativ o ora. Cum au trecut trei ore, pozele si discursurile s-au terminat, am zis sa ingros putin obrazul si sa merg peste el, sa-i aduc aminte de promisiune. Asta se intampla acum noua luni. Cu o privire incetosata, dupa cateva pahare de sprit ne zice: am cam sprituit, nu mai am putere sa discutam, dar sa vina domnii pensionari peste doua saptamani direct la mine la biroul parlamentar, o sa-i primesc.

Batranii au mai batut calea odata, au mai asteptat sa fie primiti – dar minune, angenda domnului deputat era iar prea incarcata. Cateva schimburi de email,  discutii pe faceBook – promisiuni si rezultate zero. Cum avem o cunostinta comuna, un sef de filiala a partidului mariei sale, dupa ce i-am povestit problema – m-a sucit pe 10 fete, ca poate s-a pierdut petitia, ca o fi si o pati – zice domnul sef de formatie, o sa rezolv eu intr-o saptamana! Iata ca au trecut cam trei saptamani si rezultatul e acelasi, domnul To(lo)mac ne-a sarit, chiar daca o petitie oficiala a fost inmanata si legea ii spune ca in decurs de 30 de zile ar fi trebuit sa primim un raspuns oficial – NU SE POATE! Era un semn ca desi nu face nimic, macar raspunde la actele oficiale.

Rusine donunle To(lo)mac, – nu vreau sa-i dau numele, pentru ca asta o sa se intample exact cand domnia sa va candida iar, si ne va minti cu nerusinare in fata. Iar saptamanal o sa scriem despre caz, pana cand se va (auto)sesiza si va reusi sa scrie raspunsul oficial. Sa vedem cum explica cele noua luni de tacere, insa evident de plimbari pe banii tot mai multi alocati pentru Parlamentul Romaniei!

Infiintarea partidului PTR

Desi cred ca cochetez cu ideea asta de prin 2004 – 2005, am tot zis ca e mai normal sa fac ceea ce stiu, sa scriu. Insa acum am decis ca e momentul sa incepem lupta cu hotii din Parlament, mai ales ca in perioada 22-25 mai avem alegeri. Vom face partidul celor de pe FaceBook si de pe internet, vom strange o cotizatie minima care sa ne permita sa inregistram legal partidul, vom lua locurilor sutelor de hoti din Parlamentul Romaniei si vom face legi pentru romani. Sa-i vad atunci pe unde scot “tovarasii” camasa!

Revolutia din 89

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente