Dinu Patriciu ne-a parasit

Despre morti numai de bine, deci incepand de azi InfoMedia nu va mai discuta despre Dinu Patriciu decat la modul neutru, caci indiferent ce a facut miliardarul roman, nu s-a dovedit nimic pana la final, iar acum este tradiv sa discutam. Articolul de fata are drept scop discutia asupra unei idei: la ce-ti folosesc banii, daca la 64 de ani treci in nefiinta, asemeni oricarui om de rand. La ce iau folosit miliardele lui Dinu Patriciu? La nimic, la fel cum nici lui Gigi Becali nu-i prea folosesc acolo unde este.

Nu suntem naivi sa credem ca oricine are ceva creier poate cumpara rafinarii, chiar daca Roman Arkadyevich Abramovich ne explica cum poti face primul milion de dolari din productia de ratuste pentru copii – din acelea de se joaca copii in baie. Dar asa cum spuneam la inceput, justitia si nu noi trebuie sa dovedim ca cineva e vinovat sau corupt.

Dinu Patriciu a intrat in PNL, ba chiar face parte dintre fondatori, insa rolul sau politic – ma refer la cel vizibil, caci la ce sfori se trag in partide, nu avem cum sa demonstram nimic – a fost aproape nul. Finalul vietii lui Dinu Patriciu a fost asa cum nu si l-ar dori nimeni, divort, certuri cu sotia pe avere si la final cancerul, care nu iarta pe nimeni.

Luna august a fost pentru Dinu Patriciu si cea in care a vazut lumina zilei, in ziua de 3 a anului 1950, dar si luna in care s-a stins din viata la Londra pe data de 19 august 2014. La doar cateva zile dupa ce ar fi trebuit sa sarbatoreasca ziua de nastere!

Dinu Patriciu

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente