Cum si de ce a murit Adrian Iovan

Pana mai ieri aveam o parere proasta despre Adrian Iovan din cauza incidentului regretabil de acum ceva ani, cand pilotul Adrian Iovan a reusit sa impuste un “hot”, am pus intre ghilimele pentru ca inca nu se stie cine era si ce voia acel om. Iata ca acum, in loc sa discutam despre Adrian Iovan la prezent, o tragedie ne face sa privim lucrurile din alta perspectiva. Tragedia aviatica de acum cateva zile l-a adus din nou in prim plan pe Adrian Iovan, insa de data asta in postura de victima nevinovata.

Profesionalismul de care a dat dovada nu poate fi nici contestat si nici macar evaluat, caci in conditii extraordinar de vitrege Adrian Iovan a reusit sa aduca un avion vechi, in conditii meteo dificile si pe un teren accidentat, pe pamant, cu victime zero. Iar incompetenta unor angajati a facut doua victime, o tanara studenta din anul 5 la medicina si pe excelentul pilot Adrian Iovan.

Faptul ca incompetenta este cea care a curmat viata celor doi este de notorietate, iar guvernul lui Ponta se face ca ploua [sau ca ninge], destituind pe cine vrei, numai pe cel direct raspunzator, ministrul Radu Stroe nu. Mai trist este faptul ca autoritatile cautau aseara raspunsul la intrebarea: “in ce judet s-a petrecut tragedia” si nu cautau responsabilii.

Faptul ca cei doi puteau fi salvati, cu eforturi minime, faptul ca un padurar a reusit sa ajunga la locul tragicului accident fara GPS si fara echipamente speciale, arata dezinteresul total al autoritatilor fata de viata noastra, a muritorilor de rand.

Adrian Iovan si Aurelia-Ion

Adrian Iovan si Aurelia-Ion

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente