Comunicate de presa

Desigur ca stiti cu totii care este importanta unui comunicat de presa ce-ti promoveaza afacerea si website-ul, asa ca nu o sa insistam asupra acestui aspect. In schimb iti spunem ca avem o retea de peste 100 de site-uri unde te poti promova. InfoMedia vine cu o oferta de nerefuzat: comunicate de presa la doar 2 euro! Ai auzit bine, cu doar 2 euro iti poti promova afacerea pe site-ul nostru, cu PR 1 si PA – Autoritatea paginii 33.

AfaceriPoti beneficia de suportul InfoMedia in cel mai usor mod, prin publicarea de articole unice scrise de tine sau poti apela la serviciile de content writing oferite de specialistii nostri. Avem o echipa de specialisti care pot scrie in timp record articole in limba romana, engleza sau franceza.

Afiliere si castiguri online

magazine onlineCu siguranta ca ai mai auzit pana acum de sistemul de afliere, adica noi punem la dispozitie suportul si tu cauti sa castigi bani de pe urma ofertelor InfoMedia. Avem diverse programe, pornind de la vanzarea de reclama pe cele peste 100 de site-uri din retea si pana la vanzarea directa de kit-uri goblen.

Site-uri in reteaua e4Ro

Cu doar 1 euro pe luna poti avea un site in reteaua e4Ro, un sprijin nesperat pentru cei ce nu isi mai permit cumpararea unui domeniu Ro. Asa cum stiti incepand din acest an, RoTld percepe intre 10 si 20 de euro lunar doar pentru a avea un domeniu, la care evident se adauga costurile de hosting. Ei bine, acum poti avea totul la doar 12 euro anual. Ai scapat de probleme si in plus vei beneficia de promovare gratuita! Poti sa pui AdSense, sa faci ce vrei cu domeniul inchiriat de la e4Ro, hosting gratuit, instalare WordPress gratuita!

Limba Moldoveneasca

Limba Moldoveneasca

loading…


Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente