Cod rosu – stai acasa

Azi am iesit sa-mi dezapezesc masina si sa vad daca mai este ion parcare, asa ca am zis eu sa va aduc aminte ca este tot cod rosu de viscol, iar chiar daca masina ta este 4×4, nu poate urca peste nametii de doi metri, sau peste zeci de masini blocate in trafic. ¬†Anul trecut veneam din Germania si m-a prins noaptea pe drumul din Ungaria spre Arad. Aveam evident GPS, insa afara ningea asa de tare, era asa de intuneric incar va jur ca aveam impresia ca merg aiurea pe camp.

Nu stiu cum am ajuns in vama, nu stiu decat ca am tras pe dreapta si am asteptat sa se faca ziua. Asa ca atunci cand ai de gand sa pleci cu masina pe vremea asta, ar trebui sa te de trei ori, e cod rosu de viscol, iar autoritatile nu ar face fata nici daca ar fi de 10 ori mai dotate si mai inteligente decat sunt. Dar nu sunt, aa ca macar tu fii inteligent si stai acasa cu masina, atunci cand este cod rosu! Acum e treaba ta ce faci, eu mi-am facut datoria si ti-am zis ce sa faci, sa nu te vad maine la televizor dand vina pe Po(a)nta, de data asta nu e vina lui ca ninge. Dar e vina lui ca asters datoriile RomPetrol, dar asta e alta discutie.

Sfat: a se citi si scrisoare deschisa pentru iertarea [ pacatelor?] de datorii a romanilor ce au dat like paginii noastre de facebook!

Cod rosu de viscol in Romania

Cod rosu de viscol in Romania

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente