Cea mai buna oferta – nu crezi?

Atunci cand InfoMedia iti spune ceva trebuie sa crezi sau sa te convingi. Noi mergem pe principiul ma crezi e ok, nu ma crezi verifica si apoi vedem cine a avut dreptate. Iata de ce am trecut la o super oferta, preturi facute special pentru tine, la depozitul de papetarie. Nici nu stii ce surprize poti gasi in cel mai prietenos magazin online.

Vrei sa vezi oferta? Intra si cerceteaza, cu siguranta ca nu vei pleca cu mana goala. Suntem siguri ca nu exista familie care sa nu aiba nevoie de ceva din magazinul nostru. Iar infoMedia iti va prezenta cate un magazin in fiecare luna. Luna Ianuarie este pentru produsele din hartie si alte accesorii de birou si birotica.

Peste 12.000 de produse, printre care amintim hartia A4 pentru xerox, la doar 14,90 lei cu TVA inclus, bibliorafturi de calitate superioara la doar 5,90 lei sau chiar cutii pentru arhivare la numai 3,99 lei.

Iata doar cateva exemple din cele pesteĀ 12.000 de produse disponibile in rafturile depozitului de papetarie.

Folie stretch, marker permanent sau dosare de plastic cu sina, plicuri sau servetele pentru bucatarie, pe toate le gasiti aici. Plata se face in numerar la primirea coletului, deci evident risc zero! Puteti opta pentru diverse modalitati de livrare: in maxim 24 de ore, in aceiasi zi sau in 60 de minute.

Chiar si in cazul in care ai nevoie de cartuse de cerneala pentru imprimanta sau toner pentru imprimanta cu laser, tot aici le gasesti, la cel mai mic pret posibil. Si evident cu transport asigurat gratuit. Indiferent de marca pentru ace ai nevoie, Brother, Canon, Epson, HP sau Samsung, toate sunt acum pe stoc si asteapta cumparatorii. Spor la cumparaturi!

cea-mai-buna-oferta

Depozit de Papetarie

Informatii recente: