Cat poti castiga din legumicultura

Multa lume este distrusa din cauza pierderii locului de munca, insa putin stiu ca se poate castiga frumusel din Agricultura, iar noi va vom da primul sfat despre cum o poti face din cultivarea legumelor. Mai toata lumea are o ruda apropiata la tara, iar ideea de a incepe o afacere in legumicultura este una de succes.

Rosii Ecologice 1 euro / kg

Cat poti castiga din legumicultura este intrebarea care ii tine in loc pe multi dintre cei ce poate ar pleca la tara si s-ar apuca de o investitie in legumicultura, insa cumnu stiu raspunsul la intrebare stau si inca nu se decid. Iata ca noi va vom da cateva sfaturi care speram sa va puna pe drumul cel bun.

O ladita de rosii medie are cam 20 – 25 de kg, si s epoate vinde cu 1 euro kilogramul, cu conditia sa fie ecologice , pentru a reusi o vanzare imendiata la acest pret minim, desi daca tinem cont ca varianta cea mai buna este cultivarea in solarii , pretul de debut poate fi de 2 sau 3 euro pe kilogram.

Vom discuta totul la laditele standarad , pentru a va face o impresie corecta si rapida asupra situatiei. Daca veti semana vinete si castraveti veti reusi sa le vindeti la fel de rapid in piata, iar daca adaugati ceapa usturoi si ardei gras si/sau gogosari aveti deja cateva produse care va asigura succesul.

Verdeturile va vor rotunji venitul, ele putand fi acelea care va scot cheltuielile de transport si comercializare, tineti cont ca o legatura este de obicei 1 leu sau 1,5 lei , iar de marar si patrunjel are toata lumea nevoie.

Astfel cu o suprafata de numai 1000 – 2000 mp reusiti sa va intretineti mult mai bine ca la oras,iar cativa pomi fructiferi, zmeura si capsuna sunteti deja la nivelul unui salariat de clasa mijlocie. In acest mod puteti obtine un venit minim de 2500 euro anual si cheltuielile zilnice vor fi mult mai mici ca la oras, avand in vedere ca legumele sunt gratuite, oua veti avea din belsug , la fel si fructe.

Sfatul nostru este sa va irigati prin picurare recolta , in asa fel incat si productia sa fie constanta si de buna calitate , dar si munca sa fie foarte putina. Fara mare efort si cu investiti iaproape de zero puteti trai linistiti in perioada de criza. Iar noi romanii sa ne bucuram de productii eco si de mai putine produse de import. Daca tineti cont ca odat acu timpul veti putea opta pentru subventii si de faptul ca veti fi alaturi de cei dragi tot timpul, eu zic ca v-am convins ce aveti de facut!

ing. Agronom
Ariton Georgescu 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *