Auchan va produce si in tara noastra haine sub brandul In Extenso

Conducatorii retailerului francez Auchan au deschis acum o luna de zile un magazin in care se comercializeaza articole de imbracaminte sub brandul propriu In Extensio by Auchan si doresc ca in viitor sa produca articole de imbracaminte in tara noastra in parteneriat cu furnizori autohtoni.

Magazinul deschis se afla in cadrul galeriei comerciale din Crangasi si este un proiect pilot pentru retailerul francez.
Brandul In Extenso este marca proprie de haine a francezilor, iar in magazinul deschis in Crangasi se vand articole de imbracaminte produse in mai multe tari.
Grupul Auchan Romania a incheiat anul trecut cu afaceri de peste 1 miliard de euro, cifra reprezentand insa si rezultatul obtinut de Real Hypermarket Romania, lant de hypermarketuri achizitionat de francezi.
Compania are in planuri de expansiune si pana la sfarsitul anului urmatorul magazin va fi deschis in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei. Magazinul va avea si o galerie comerciala dar si o zona de birouri. Proiectul este aproximat la 60 de milioane de euro.
Extinderea lantului de hypermarketuri va continua si anul viitor cand in primul trimestru este programata deschiderea proiectului din Brasov.

loading…


Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente