Nu de putine ori avem nevoie de transport pentru a muta diferite obiecte de mobilier dintr-o locatie in alta, iar gasirea unui mijloc de transport poate fi dificila. Experienta acumulata pe parcursul vietii m-au facut sa inteleg ca atunci cand ma mut trebuie sa tin cont de cateva aspecte, daca tin ca procesul de transport sa fie nu doar ieftin dar si eficient. Atunci cand esti in cautarea unei firme de transport, ar trebui sa stii ca de multe ori soferul care vine sa-ti transporte mobila sau ce ai de mutat, nu te ajuta sa cobori aceasta mobila din apartament pana la masina, asa ca risti sa o cari singur sau sa fii taxat la ora.

Un aspect mai important decat cel prezentat anterior este cel legat de integritatea transportului, nu sunt putiune cazurile in care te trezesti cu mobila zgariata sau cu oglinda sparta. In cazul mobilei voluminoase mai apare o problema, cea a demontarii si montarii mobilierului, iar daca firma la care apelezi are in domeniul de activitate un astfel de servciu, sfatul meu este sa apelezi la ei.

In cazul in care firma ta se muta, deja ai nevoie de o firma de profesionisti care sa te ajute la mutare, caci aici este vorba pe langa mobilier si de aparatura, iar pe aceasta  o sa o poti verifica abia dupa punerea ei in functiune, cand s-ar putea sa ai surprize neplacute. Concluzia: alege cu atentie o firma atunci cant te muti, citeste cu atentie conditiile pe care le ofera si abia apoi angajeaza firma respectiva.

loading…


Ai probleme cu transportul mobilei? Cateva sfaturi utile!

Informatii recente:

  • Nu sunt informatii recente

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *